Udskiftning af vinduer og døre fra Outline​

​Hos Tømrer Henrik i Næstved nær Skælskør og Vordingborg tilbydes udskiftning af vinduer og døre. Vi har især fokus på elementer fra Outline. Vi tilbyder også istandsættelsen af vinduer, men ofte kan det bedre betale sig med udskiftning af vinduer.

Klassisk eller moderne ved udskiftning af vinduer

Tømrer Henrik har et bredt udvalg af nye elementer fra Outline. Der er til ethvert hjem, og det kan være lige fra det klassiske til det enkle og moderne. Udskiftning af vinduer og døre sker efter ordre og derved efter dine specifikke ønsker og behov.

Det kan naturligvis ske, at du har nogle helt unikke ønsker, men så kan vores værksted specialfremstille de elementer, der skal bruges til en udskiftning. På værkstedet lægger vi vægt på det gode håndværk, så resultatet af vores arbejde altid fremstår smukt og elegant.

Vi skaber ud fra den danske tradition, hvor design, kvalitet og funktion går op i en højere enhed. Hver del skal være i top - intet mindre. Men den rigtige vedligeholdelse er nøglen til, at vinduerne vil fremstå pæne i mange år. Her står vi altid klar med råd og vejledning vedrørende udskiftning af vinduer.

Vi klarer også istandsættelsen, hvis de gamle trævinduer er slidte og skæve, og hvis de indvendige og udvendige døre trænger til en kærlig hånd.

Ring til os for at få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 55 70 02 07 eller på e-mail mail@tomrerhenrik.dk for at få en uforpligtende snak og et godt tilbud på udskiftning af vinduer og døre.​

Tømrer Henrik ​  |   Smedevænget 13   |   DK-4700 Næstved   |   Telefon: 55 70 02 07   |    mail@tomrerhenrik.dk    |    CVR: 22021249