Nybyg & Tilbyg

​​Nybygninger

Tømrer Henrik løser alle typer opgaver, små som store. Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de lyse nætter, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat. Vi samarbejder med de bedste trælasthandler, så du får et stort udvalg af materialer og kun den bedste kvalitet.

Skal du bygge nyt hus, påtager vi os med glæde tømreropgaven. Skal hele huset være i træ, står vi også til rådighed. Tømrer Henrik har bygget træhuse i mange år, så vi ved, hvad vi taler om, når du tager os med på råd. Vi udarbejder gerne et tilbud på netop din opgave. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med dit projekt.

Tilbygning

Er tiden blevet moden til en tilbygning, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Tømrer Henrik har mange års erfaring med alt fra tagterrasser til udestuer.

Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.

Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang.

Ring til os og få en snak om træets mange muligheder.​​

Tømrer Henrik ​  |   Smedevænget 13   |   DK-4700 Næstved   |   Telefon: 55 70 02 07   |    mail@tomrerhenrik.dk    |    CVR: 22021249